BESTUUR

Ine Eerdekens

Voorzitter & creatief brein

Als oprichtster van dansschool Exentric is Ine de drijvende kracht achter de organisatie. Ze staat in voor de creatieve en pedagogische coördinatie, teamcoaching, marketing en de wedstrijdteams.

 

Nele Lemmens

Financiëel & logistiek coördinator

Nele is de financieel verantwoordelijke van Dansschool Exentric. Hiernaast staat ze in voor het beheer, de aankoop van materialen en de praktische uitwerking van onze show (licht, geluid & decor). Aanvullend zet ze samen met Ine en Lara mee haar schouders onder de uitwerking van de jaarlijkse activiteiten zoals workshops , danskampen en de show.

Lara Pisera

Communicatie manager

Lara is onze creatieve talenknobbel. Zij is verantwoordelijk voor het ledenbeheer, alle officiële communicatie en onze social media. Samen met Ine en Nele staat zij mee in voor de uitwerking van de jaarlijkse activiteiten zoals workshops, danskampen en de show.

 

COACHES

Ine Eerdekens

Minne Donné

Lore Mivis

Ine heeft altijd een passie gehad voor dans. Al van toen ze klein was combineerde ze meerdere uren dans en turnen. Het is vooral tijdens haar studies pedagogie dat Ine zich ging verdiepen in meerdere stijlen. Ze maakte zich bekend met onder andere modern, hedendaags, (funky) jazz, urban en onderhield haar klassieke technieken. Daarnaast danste ze op competitieniveau in danscompagnie Modaté van de Universiteit Leuven en deed ze mee in enkele dansprojecten waaronder een creatieproject met Charlotte Vanden Eynde. Ine is pedagoog van beroep, danst zelf nog actief en volgt jaarlijks workshops en stages in verschillende dansstijlen.

Minne is een van onze jongste coaches, maar daarom zeker niet de minste! Ze danst al van op jonge leeftijd en heeft al heel wat technische bagage op haar palmares staan door haar klassieke basis en enorme ervaring in moderne dans. Minne danste in verschillende promo-opdrachten, maakte deel uit van verschillende wedstrijdteams waaronder ons eigen MDT Impuls. Daarnaast neemt ze nog jaarlijks deel aan verschillende stages en workshops.

 

 

Lore studeerde (klassieke) dans aan de academie van Beringen. Ze is pedagoog van opleiding en heeft al enkele jaren ervaring als lesgeefster klassiek ballet en pointes voor verschillende leeftijden. Daarnaast volgt ze zelf nog actief balletles en pointes. Deze ballerina in hart en nieren verzorgt ook jaarlijks interne bijscholingen voor onze coaches in basistechnieken.

 

Ik geniet ervan om samen met mijn dansers te creëren en te experimenteren!

Blijven groeien, techniek verbeteren en experimenteren met verschillende stijlen, dat is waar ik van houd.

I don’t squat, I plié!

Lieze Baeten

Ine Machiels

Nathalie Doumen

Lieze is dit jaar nieuw in ons team. Als kleuterleidster in spé en geschoold in klassiek ballet is zij een echte aanwinst binnen onze dansschool! Lieze studeerde klassiek ballet aan de academie van Genk. Zo behaalde ze onder meer grote onderscheiding in zowel de middelbare als hogere graad. Daarnaast volgde ze ook hedendaagse dans met inbegrip van de beroepskwalificatie ‘amateur vertolkend danser’. Lieze behaalde haar specialisatie hedendaagse dans en heeft dus heel wat kennis om te delen met onze dansers.

Met een bom aan ervaring als danseres in verschillende crews, shows en wedstrijden, versterkt Ine ons team als coach van meerdere urban groepen. Ine was onder andere lid van Energetix (o.l.v. Fundi Omari), volgde verschillende jaren les bij Kris Loix (SYTYCD, Hadise) en nam deel aan verschillende workshops waaronder enkelen van Vincent Viane & Steeve Austin. Ine schitterde tussen 2016 en 2017 op heel wat podia, waaronder dat van het Urban Dance Festival in Antwerpen, Mister Belgian Style finale en Kamata 2 for 1. Ze schoolde zich jarenlang bij in verschillende hip-hop stijlen zoals urban, popping en locking, streetdance, new style, afro fusion, dancehall,…

Nathalie versterkt mee onze urban afdeling. Aan ervaring heeft deze energieke dame geen tekort. Nathalie danst al van kleins af aan. Ze was lid van zowel een wedstrijd- als showteam, volgde al heel wat workshops van bekende namen en is al verschillende jaren actief als danscoach van meerdere groepen. Nathalie is pedagoog van beroep en stond daarnaast jarenlang als (hoofd-)animator en pleinleiding op een speelplein. Bezig zijn met kinderen en jongeren is het liefste wat ze doet. Dit gecombineerd met een passie voor dans, maakt van haar de ideale danscoach binnen ons team.

Dansen is mijn passie, ballet mijn grote liefde!

Als ik dans durf ik 100% mezelf te zijn!

Lara Pisera

Nele Lemmens

Febe Lemmens

Lara danst al van op jonge leeftijd en is leerkracht van opleiding. Ze is zelf nog een actieve danseres in meerdere groepen in de stijlen modern & urban. Daarnaast was ze enkele jaren lid van ons MDT Impuls.

Deze goedlachse danscoach doet al heel haar leven niets anders dan dansen. Ze is kleuterleidster van opleiding en heeft al jaren ervaring als danscoach. Nele volgt zelf nog lessen in de stijlen modern & urban. Daarnaast schoolt ze zich jaarlijks bij door het volgen van verschillende workshops.

Febe is een gedreven danser en coach. Door haar jarenlange ervaring in dans en turnen heeft ze heel wat bagage opzak. Febe was verschillende jaren lid van ons MDT Impuls en danste hiernaast zelf in verschillende groepen zowel in onze dansschool als extern. Febe houdt ervan om zichzelf uit te dagen en volgt jaarlijks nog workshops.

In dans kan ik mijn energie & creativiteit kwijt. Ik hou vooral van vloeiende bewegingen waarin je alles even los kan laten!

Voor mij is dansen als dromen met je voeten. Vol passie en met veel enthousiasme sta ik op de dansvloer!

Dansen is voor mij meer dan alleen een hobby, het is mijn passie!

Nathalie Van Baelen

Dephny Vandecaetsbeeck

Daphny Migos

Nathalie is kleuterleidster van opleiding. Ze danst zelf nog intensief, zowel in de stijl modern als urban. Nathalie heeft al meerdere jaren ervaring als danscoach en volgt regelmatig workshops in meerdere stijlen.

Dephny danst al vanaf dat ze klein was. Ze is leerkracht van opleiding en heeft al heel wat ervaring als danscoach van verschillende leeftijden. Aangezien ze zelf nog graag danst zal je haar ook terug zien als danseres in meerdere van onze groepen en volgt ze nog jaarlijks workshops.

Daphny danst al jaren zelf en groeide van hieruit door naar danscoach. Haar passie voor dans en kinderen vertaalde zich naar haar opleiding ‘leerkracht LO en bewegingsrecreatie’. Daphny was onderandere lid van wedstrijdteams in de stijl modern en urban. Ze zal zich nog verder bijscholen in verschillende stijlen om zo verder te groeien als coach binnen onze dansschool.

Dansen is voor mij een uitlaatklep waarbij vriendschap en het plezier van de kinderen op nummer 1 staan!

Als coach haal ik veel energie & motivatie uit mijn dansers elke les te zien groeien!

Lotte Vrancken

Alicia Calatabiano

Deze enthousiaste danseres is al jarenlang een vaste waarde in onze dansschool. Ze danste in meerdere groepen op verschillende niveaus, was enkele jaren lid van ons MDT Impuls en behaalde haar middelbare graad klassieke dans. Van hieruit groeide ze in 2020 door als hulpje bij kleuterdans en hielp ze bij vervangingen. Vanaf dit jaar zal ze haar stempel mogen drukken op haar eigen groepen. Lotte zal ook dit jaar zelf nog actief dansen bij ons en volgt jaarlijks verschillende workshops en stages. Ze heeft dus heel wat ervaring en kennis om aan de slag te gaan met onze jonge dansers.

Ook Alicia is dit jaar nieuw in ons team. Zij danst al van kleins af aan en de laatste 3 jaar ontwikkelde ze zich verder binnen onze dansschool in meerdere groepen op verschillende niveaus. Daarnaast was ze ook lid van MDT Impact en Impuls. Alicia zal ook dit jaar nog zelf dansen bij ons en zich verder ontwikkelen als danscoach door het volgen van workshops.

Sorry, the comment form is closed at this time.