BESTUUR

Ine Eerdekens

Voorzitter & creatief brein

Als oprichtster van dansschool Exentric is Ine de drijvende kracht achter de organisatie. Ze staat in voor de creatieve en pedagogische coördinatie, teamcoaching, marketing en de wedstrijdteams.

 

 

Nele Lemmens

Penningmeester

Nele is de financieel verantwoordelijke van Dansschool Exentric. Daarnaast staat zij samen met Ine & Lara in voor de uitwerking van de jaarlijkse activiteiten zoals workshops, danskampen en de show. Aanvullend zet Nele haar schouders onder de praktische uitwerking van de show. Denk maar aan de accommodatie en het decor.

Lara Pisera

Secretaris

Lara is onze talen- en boekhoudknobbel. Zij is verantwoordelijk voor het ledenbeheer, de boekhouding en alle officiële communicatie. Samen met Ine en Nele staat zij mee in voor de uitwerking van de jaarlijkse activiteiten zoals workshops, danskampen en de show.

 

COACHES

Ine Eerdekens

Minne Donné

Lore Mivis

Ine heeft altijd een passie gehad voor dans. Al van toen ze klein was combineerde ze meerdere uren dans en turnen. Het is vooral tijdens haar studies pedagogie dat Ine zich ging verdiepen in meerdere stijlen. Ze maakte zich bekend met onder andere modern, hedendaags, (funky) jazz, urban en onderhield haar klassieke technieken. Daarnaast danste ze op competitieniveau in danscompagnie Modaté van de Universiteit Leuven en deed ze mee in enkele dansprojecten waaronder een creatieproject met Charlotte Vanden Eynde. Ine is pedagoog van beroep, danst zelf nog actief en volgt jaarlijks workshops en stages in verschillende dansstijlen. Zij zal dit jaar instaan voor MDT Impuls, modern/jazz +17 BC & techniekles 10 – 15j.

Minne is een van onze jongste coaches, maar daarom zeker niet de minste! Ze danst al van op jonge leeftijd en heeft al heel wat technische bagage op haar palmares staan door haar klassieke basis en enorme ervaring in moderne dans. Minne danste in verschillende promo-opdrachten, maakte deel uit van verschillende wedstrijdteams en is eveneens een vaste waarde in MDT Impuls. Daarnaast volgt Minne zelf nog balletles en lessen modern en neemt ze deel aan verschillende stages en workshops. Dit jaar zal ze omwille van haar studies wat gas terugnemen en enkel MDT Impact coachen.

 

 

 

Lore studeerde (klassieke) dans aan de academie van Beringen. Ze is pedagoog van opleiding en heeft al enkele jaren ervaring als lesgeefster klassiek ballet en pointes voor verschillende leeftijden. Daarnaast volgt ze zelf nog actief balletles en pointes. Deze ballerina in hart en nieren verzorgt ook jaarlijks interne bijscholingen voor onze coaches in basistechnieken. Lore staat onder meer in  voor de barre workouts, de lessen klassieke technieken binnen onze combokids en de techniek 10 – 15j.

 

 

 

Ik geniet ervan om samen met mijn dansers te creëren en te experimenteren!

Blijven groeien, techniek verbeteren en experimenteren met verschillende stijlen, dat is waar ik van houd.

I don’t squat, I plié!

Lieze Baeten

Ine Machiels

Lieze is dit jaar nieuw in ons team. Als kleuterleidster in spé en geschoold in klassiek ballet is zij een echte aanwinst binnen onze dansschool! Lieze studeerde klassiek ballet aan de academie van Genk. Zo behaalde ze onder meer grote onderscheiding in zowel de middelbare als hogere graad. Daarnaast volgde ze ook hedendaagse dans met inbegrip van de beroepskwalificatie ‘amateur vertolkend danser’. Lieze is momenteel nog bezig met het behalen van haar specialisatie hedendaagse dans. Deze sympathieke coach zal instaan voor de 5-jarige kleuters en zal daarnaast ook haar kennis doorgeven tijdens de technieklessen (10-15j).

 

Met een bom aan ervaring als danseres in verschillende crews, shows en wedstrijden, versterkt Ine ons team als coach van meerdere urban groepen. Ine was onder andere lid van Energetix (o.l.v. Fundi Omari), volgde verschillende jaren les bij Kris Loix (SYTYCD, Hadise) en nam deel aan verschillende workshops waaronder enkelen van Vincent Viane & Steeve Austin. Ine schitterde tussen 2016 en 2017 op heel wat podia, waaronder dat van het Urban Dance Festival in Antwerpen, Mister Belgian Style finale en Kamata 2 for 1. Ze schoolde zich jarenlang bij in verschillende hip-hop stijlen zoals urban, popping en locking, streetdance, new style, afro fusion, dancehall,… Tot op heden volgt ze nog jaarlijks workshops. Ine neemt dit seizoen de urban juniors BC, urban teens AB en urban adults AB onder haar hoede.

Dansen is mijn passie, ballet mijn grote liefde!

Als ik dans durf ik 100% mezelf te zijn!

Lara Pisera

Nele Lemmens

Febe Lemmens

Lara danst al van op jonge leeftijd en is leerkracht van opleiding. Ze is zelf nog een actieve danseres in meerdere groepen in de stijlen modern & urban. Daarnaast is ze een vaste waarde in MDT Impuls en schoolt ze zich jaarlijks bij door het volgen van meerdere workshops. Lara zal dit jaar de modern/jazz +14 BC en +20 AB onder haar hoede nemen.

Deze goedlachse danscoach doet al heel haar leven niets anders dan dansen. Ze is kleuterleidster van opleiding en heeft al jaren ervaring als danscoach. Nele volgt zelf nog lessen in de stijlen modern & urban. Daarnaast schoolt ze zich jaarlijks bij door het volgen van verschillende workshops. Nele zal dit jaar lesgeven aan kleuterdans 4 jaar en combokids (modern).

Febe is een gedreven danser en coach. Door haar jarenlange ervaring in dans en turnen heeft ze heel wat bagage opzak. Febe danst zelf nog in verschillende groepen, waaronder het MDT Impuls en volgt op regelmatige basis workshops. Febe coacht dit jaar Modern/jazz +10j BC.

 

In dans kan ik mijn energie & creativiteit kwijt. Ik hou vooral van vloeiende bewegingen waarin je alles even los kan laten!

Voor mij is dansen als dromen met je voeten. Vol passie en met veel enthousiasme sta ik op de dansvloer!

Dansen is voor mij meer dan alleen een hobby, het is mijn passie!

Nathalie Van Baelen

Dephny Vandecaetsbeeck

Nathalie zit in haar laatste jaar kleuteronderwijs. Ze danst zelf nog intensief, zowel in de stijl modern als urban. Nathalie heeft al meerdere jaren ervaring als danscoach en volgt regelmatig workshops. Zij zal dit jaar de groepen kidsdance 3-4 & modern/jazz +13 AB coachen.

Dephny danst al vanaf dat ze klein was. Ze is leerkracht van opleiding en heeft al heel wat ervaring als danscoach van verschillende leeftijden. Daarnaast schoolt Dephny zich jaarlijks bij door het volgen van workshops. Dephny zal modern/jazz +10 AB & modern/jazz +16 AB coachen.

Dansen is voor mij een uitlaatklep waarbij vriendschap en het plezier van de kinderen op nummer 1 staan!

Als coach haal ik veel energie & motivatie uit mijn dansers elke les te zien groeien!

Sorry, the comment form is closed at this time.