MODERN/JAZZ

Bij moderne dans wordt het lichaam gebruikt als expressiemiddel. Er wordt onder andere gewerkt aan ritme, lenigheid expressie, maar ook techniek speelt een essentiële rol binnen de lessen.

Bij ons kan je modern/jazz volgen vanaf 9 jaar tot volwassenen (+30j)

Binnen modern/jazz bieden we twee niveaus aan:
Niveau A/B is bedoeld voor beginnende dansers of dansers met slechts een beperkte techniek. De danscoaches vertrekken hier vanuit de basistechnieken. Het tempo ligt hier wat lager, waardoor er voldoende ruimte is voor herhaling en persoonlijke bijsturing.
Niveau B/C is bedoeld voor de meer ervaren dansers die al over voldoende technische basis beschikken. Er wordt hier kort aandacht besteed aan het herhalen van de basistechnieken. Hierna gaat de moeilijkheidsgraad van techniek en choreo omhoog, ligt het tempo hoger en staat discipline voorop. Deze groep traint 1,5u!
*Aansluiten in deze groep kan enkel na toestemming van de coach door het deelnemen aan de open les. Pas na toestemming van de coach kan je inschrijven in deze groep via SwingIT*

TECHNIEK 9 - 12j

Voor zij die nog net iets meer willen werken aan hun danstechnieken, conditie en lenigheid, zijn deze lessen de perfecte gelegenheid. Verschillende lesgeefsters leggen elke week opnieuw de nadruk op verschillende elementen uit ballet en moderne dans (pliés, houding, sprongen, grondwerk,…), maar er wordt ook uitgebreid de tijd genomen om de conditie en de lenigheid van de dansers te verbeteren. Om de dansers vertrouwd te maken met de aangeleerde technieken, worden deze verwerkt in verschillende danscombinaties. Deze groep krijgt les van 2 tot 3 coaches met elk hun specialisatie.

 

De groep doet niet mee aan de jaarlijkse dansshow en het lessenpakket bestaat uit 25 lessen.

Sorry, the comment form is closed at this time.